Hög tid att serva…

Har sedan en tid en liten envis text som dykt upp i bilens informations ruta. Så fort jag startar bilen kommer en påminnelse om att det är dags att serva bilen. Sedan igår säger den att tiden för service är överskriden. Aj då. Bara att samla ihop sig och få ändan ur och beställa tid helt enkelt. Men man önskar att det fanns en liknande display för en själv. Tänk vad härligt det skulle vara om man vid tandborstning fick upp en liten ruta i spegeln där texten uppmanade en att gå på hälsokontroll.

Varför väntar man så länge?

Den displayen skulle bli full! Det är hög tid att du beställde en tandläkartid. Gynekologisk undersökning eftersatt! Tid för hörselkontroll behöver bokas in och så vidare. Ja jösses jag har säkert glömt mer än så. Nä jag får nog ta tag i både bilservicen och en koll av mig själv. För om bilen rasar kan jag alltid lämna in den på lagning eller köpa en ny. Men om jag rasar finns det inga reservdelar att fixa mig med. Imorgon ska jag plugga lite, ringa för bilservice och sen, sen ska jag nog ringa vårdcentralen.

Lämna ett svar